Fietsen in MurciaSpanje

Via verde del Campo de Cartagena

Via verde del Campo de Cartagena van 53 kilometer ligt in de buurt van de historische stad Cartagena en de Middellandse Zee.

Door op onderstaande onderwerpen te klikken kom je direct bij informatie over:

Route

Via verde del Campo de Cartagena laat je fietsen in de regio Murcia. De route van 53 kilometer ligt tussen Totana en Cartagena.

Via verde del Campo de Cartagena fietsen

Wij hebben hoge verwachtingen van via verde del Campo de Cartagena. Omdat we alle 53 kilometer van deze via verde willen verkennen zoeken we naar een parking waarvandaan we in twee dagen twee kanten op kunnen fietsen.

Helaas belanden we in een spookstad omgeven door hoge hekken. We improviseren en rijden naar een tweede parking, maar ook dit wordt geen succes. Als we van tevoren hadden geweten wat ‘campo‘ betekent, dan waren we minder teleurgesteld geweest. Uiteindelijk rijden we, net als de trein, geen meter over dit spoor.

Wil je meer weten over de geschiedenis van het spoor, over de omgeving en de bijzonderheden van via verde del Campo de Cartagena? In Fietsen als een trein over oude spoorlijnen in Zuid-Spanje” staan twintig via verdes centraal. 

Het boek is gratis te lezen met Kobo Plus of te koop via bol. Klik voor een preview hier.

Parkings

De volgende parking kan gebruikt worden om via verde del Campo de Cartagena te fietsen. Klik op de coördinaten om de locatie te openen in Google Maps. Ben je een camperaar en heb je de app van Park4Night of Campercontact? Door te klikken op de link open je de parking direct in de app.

Condado de Alhama
Ctra de, Calle Mazarrón,
30840 Alhama de Murcia
Murcia, Spanje
GPS: 37.732592, -1.350181
Details: om vanaf deze parking via verde del Campo de Cartagena te bereiken moet je 7 kilometer omfietsen.

Estacion Del Romeral
Unnamed Road, 30849
Murcia, Spanje
GPS: 37.725006, -1.372518
Details: tijdens ons bezoek was hier geen parkeergelegenheid.

Campings

Helaas bevinden zich geen campings in de buurt van via verde del Campo de Cartagena, waarvandaan de fietsroute eenvoudig bereikbaar is.

Hotels en andere accommodaties

De volgende hotels en accommodaties liggen in de buurt van via verde del Campo de Cartagena:
N.t.b.

Andere Vias Verdes en tips

 

Een gedachte over “Via verde del Campo de Cartagena

Reacties zijn gesloten.

error: Kopiëren is uitgeschakeld